Alle gulle gevers bedankt !

We hebben afgelopen week (8 -13 maart) gecollecteerd voor Jantje Beton. Alle donaties worden nu door de organosatie geteld. De opbrengst is pas bekend nadat de online collectebussen zijn gesloten. Dat gebeurt op 31 maart. Tot die tijd kunt u nog online doneren.
Jantje Beton en onze Bevers, Welpen en Scouts bedanken alle gulle gevers voor hun donaties.

Zaterdag 3 april 2021 Paas Activiteiten.

avontuur:touwbrug bedwingen

Scouting Rustenburg mag weer fysieke opkomsten houden.

Voor de fysieke opkomsten is de ingang ook nu weer via het hek naast Weesperstraat 87.

Om de veiligheid te waarborgen volgen we het corona-protocol van Scouting Nederland.

Scouting staat voor uitdaging!

Bij scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Ze hebben samen met leeftijdsgenootjes veel plezier en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij scouting op een natuurlijke manier tot zelfstanige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

aandachtig gehoor voor prof plof

Gave activiteiten!
Gedurende het hele jaar worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen(ook meisjes).
De activiteiten zijn heel divers.
Van huttenbouwen tot een voorstelling maken en van koken boven een kampvuur tot een GPS-speurtocht.

met samenwerking kan je veel

wie kan z'n evenwicht bewaren

Laat je uitdagen!
Wil je zelf ook een keer kijken of scouting wat voor je is.
je laten uitdagen ?
je talenten ontdekken en die ontwikkelen?
Je kan nu weer op zaterdag langs komen in ons clublokaal aan de Weesperstraat 89 om scouting uit te proberen!

De fysieke en voorlopige opkomst-tijden zijn nu:
Bevers  za 10:30-12:00 uur
Welpen za 13:30-15:30 uur
Scouts  za 13:30-15:30 uur

... met zelf gebouwde katapult

Ook jongeren zijn van harte welkom om de kinderen te begeleiden bij de activiteiten en bij henzelf

nieuwe talenten te ontdekken.

Scouting Rustenburg.
adres: Weesperstraat 89 2574 VS