Kom kennismaken met de
SCOUTS

meisjes en jongens van 11 - 15 jaar

Scouting

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander.
Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.
Via deze website houden we je op de hoogte van wat er binnen onze Scoutingvereniging gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook interessante informatie over Scouting in het algemeen, in Nederland en in de wereld, de speltakken(leeftijdsgroepen) , hoe je een keertje kunt komen kijken en hoe je jeugdlid of vrijwilliger kunt worden. scouts rgb

Scouts
zijn meisjes en jongens van Scouting tussen de 11 en 15 jaar.
Ze zijn lid van Scouting Rustenburg en de landelijke vereniging Scouting Nederland. Samen vormen ze met 40 miljoen andere internationale scouts de grootste jeugd- en jongerenorganisatie ter wereld!

Wat doen Scouts

kabelbaan Haatlem Jamborette

Samen met je (nieuwe) vrienden doe je bij de scouts supergave dingen! Bouw een vlot of toren, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje, maak je een GPS-speurtocht en ontdek de wereld om je heen!
Het thema dat bij scouts centraal staat is dan ook "ontdekkingsreis". Scouts leren samenwerken, krijgen een grote mate van zelfstandigheid en hebben veel plezier.

wereldkaart ontdekkingsreizen & kompas

Wanneer en waar ?

Zij komen iedere zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur samen en beleven allerlei avonturen in/bij ons onderkomen aan de Weesperstraat 89 (ingang hek naast nr 87) en op de sportvelden daar achter.