Overvliegen

Overvliegen is de feestelijke opkomst waarbij de oudste leden van een leeftijdsgroep overgaat naar de volgende oudere leeftijdsgroep(speltak)..
Wij doen deze opkomst met  alle speltakken samen. Er worden een  of meer gezamelijke spelen gedaan. Daarna laten de overvliegers laten dan zien dat ze "klaar" zijn voor de volgende speltak.. Ze leggen daarvoor een korte en spannende hindernisparcoers af, afgestemd op hun leeftijd. Na de traditionele overdracht draaien de speltakken hun eigen opkomst met de "nieuwe" leden.

Voor nieuwe leden hebben de overvliegers (beperkt) plaatsgemaakt. Stuur een mailtje naar scoutingrustenburg(at)hotmail.com om kennis te maken met de avontuurlijke opkomsten van Scouting Rustenburg